Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä .

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome tai Firefox Mozilla Firefox


Kasve harjoittelijan silmin: Ensimmäiset viikot paketissa!

08.11.2016

Kasve harjoittelijan silmin: Ensimmäiset kaksi viikkoa paketissa!

Ensimmäiset viikot harjoittelijana alkavat olla ohi Kasven toimistolla ja kuluneisiin viikkoihin on mahtunut toimintaa laidasta laitaan. Tuntuu, että siitä ei olisi montaakaan päivää, kun vielä istuin vielä Karoliinisen Instituutin luentosalissa kuuntelemassa, kuinka koko Bioentrepreneurship-maisteriohjelman viimeisen vuoden opiskelijat jakoivat odotuksiaan tulevasta harjoittelusta. Tunnelma oli täynnä sekä haikeutta, että innostusta. Kansainvälinen luokkamme nimittäin hajaantui harjoitteluun monelle eri mantereelle, aina Norjasta Ruandaan asti! Yhtä kaikki tämä kahden ja puolen kuukauden harjoittelu on varmasti monelle unohtuman kokemus, opintomatka ja inspiraatio. Ja voi pojat, onhan tätä harjoittelua jo odotettukin!

Viime keväänä etsiessäni harjoittelupaikkaa päätin, että on hyvä tutustua myös Suomen terveyspuolen alaan. Tarkoituksenani oli tuolloin löytää ”aitiopaikka”, josta voin saada mahdollisimman laaja-alaisen kuvan Suomen toimijoista ja ymmärtää erilaisia projekteja. Kartoittaessani Suomen toimijoita koin Kasven juurikin potentiaaliseksi ”aitiopaikaksi”. Lisäksi käydessäni haastattelussa Kasven toimistolla, minulle tuli hyvin selväksi, että Kasvella on erittäin mukava ja toimiva tiimi!

Olenkin erittäin iloinen päätöksestäni, sillä Kasvella on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoisia ja monialaisia projekteja menossa.  Erityisen iloinen olen siitä, että Kasven tiimi tempaisi minut heti mukaan asiakasprojekteihin ja toimintaansa. Lisäksi minulla oli tilaisuus tutustua Kasven porukkaan rennommissa merkeissä, kun Kasven toinen perustaja, Jukka Holappa, vietti läksiäisiään.  Minulle jäi näistä läksiäisistä vahvasti mieleeni, kuinka Kasven tiimi on valmis tukemaan toisiaan ammatillisen kasvun ja kehittymisen saralla. Jukka jakoi myös muistoja ja oppeja hänen ajastaan Kasvella, jotka varmasti ovat kultaakin arvokkaampaa tietotaitoa. Laskeutuminen Tukholmasta Kuopioon on ollut siis varsin kivuton.

Mielestäni mainitsemisen arvoista on Kasven taito pysyä hyvinvointialan trendien tasalla. Tästä erinomainen esimerkki on Kasven monipuolinen toimintakenttä sekä palvelutarjonta Tekesin Innovaatioseteliin liittyen.  Kasve kehittää jatkuvasti toimintaansa asiakkaiden tarpeita vastaavaksi muuttuvassa ympäristössä, ja tässä myös minulla on roolini. Tulen kartoittamaan asiakkaiden odotuksia Kasven toiminnan suhteen ja odotan mielenkiinnolla pääseväni tutustumaan Suomen terveys- ja hyvinvointipuolen toimijoihin.

Uskon, että nämä seuraavat kuukaudet aina tammikuun alkuun asti tarjoavat minulle uusia haasteita ja paljon opittavaa. Tulen jakamaan pohdintojani harjoittelun kuluessa Kasven Blogissa, joten pysy kuulolla!

Vielä lyhyesti taustani:

Valmistuin luonnontieteiden kandidaatiksi 2015 Itä-Suomen yliopistosta pääaineenani biolääketiede. Yrityspuoli on kuitenkin kiinnostanut minua aina ja siirryinkin tekemään maisteriopintojani Tukholmaan Karoliiniseen Instituuttiin, pääaineenani on Bioentrepreneurship, Bioyrittäjyys. Tähän kaksivuotiseen tutkintoon kuuluu kaksi harjoittelua, joista ensimmäisen olen tehnyt terveysteknologia-alan startupissa Tukholmassa. Matkanvarrella olen ollut ainejärjestöaktiivi, ollut mukana järjestämässä uramessuja ja biotech-osaajien verkostoitumistapahtumaa.

Tavoitat minut seuraavasta osoitteesta laura.liimatainen@kasve.fi

Laura 

Arkisto

Tagit
    Jaa