Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä .

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome tai Firefox Mozilla Firefox


Kehittämisen moniottelija Anna Karjalainen esittäytyy

16.05.2018

Olen Anna Karjalainen, uusin vahvistus Kasven tiimiin. Aloitin Project Managerina toukokuussa 2018 ja tuon Kasvelle tuoretta sykettä mm. kehittämisprojekteihin ja viestintään.

Olen siilinjärveläislähtöinen Itä-Suomen yliopiston kotoperäinen kasvatti. Akateeminen tausta luonnontieteistä ja hyvät verkostot ovat mahdollistaneet heittäytymisen ennakkoluulottomasti työelämän tarjoamiin monipuolisiin haasteisiin. Innostuneisuus ja oma motivaatio kehittyä ovat muovanneet minusta monialaisen asiantuntijan, joka ”Jack of all trades, master of none” -hengessä tuntee aina tarvittaessa jonkun joka tietää.  Kehittämishankkeet ja niihin liittyvät tehtävät ovat minulle tuttuja ympäristö- ja hyvinvointialalta sekä järjestökentältä useammasta eri näkövinkkelistä. Asiantuntijatehtävät liittyen uusiin avauksiin, verkostoihin, viestintään, kouluttamiseen ja tapahtumatuotantoon ovat seuranneet minua koko työurani.

Olen sisukas kädet savessa puurtaja ja kun innostun, se huomataan! Ajattelen haasteita mahdollisuuksina muutokselle ja uusina avattavina ovina johonkin uuteen. Nautin siitä, kun aluksi lennokkaat ja hullutkin ajatukset konkretisoituvat jollakin aikajänteellä strategisesti hiotuksi tekemiseksi. Energisellä ja positiivisella otteella varustautuneena ja intoa puhkuen hyppään näillä ajatuksilla mukaan Kasven tiimiin!

Vapaa-ajalla kanssani pääsee (?) jatkamaan sparrausta myös nyrkkeilykehässä. Vastapainona kovalle treenaamiselle käyn ratsastamassa ja muutenkin puuhailemassa läheisellä tallilla. Lompakosta löytyisi metsästyskortti ja autotallista perhokalastusvälineet, mutta tällä hetkellä luonnon sijaan minut tapaa paljon todennäköisemmin tärisemässä jossakin alueen jäähalleista lasten harrastuskuskina.

Annan tavoittaa numerosta 044 331 8739 sekä sähköpostitse anna.karjalainen@kasve.fi

Arkisto

Tagit
Jaa