Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä .

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome tai Firefox Mozilla Firefox


Tähtäimessä hyvinvointi

10.10.2016

Kasven intohimona on auttaa hyvinvointialan yrityksiä menestymään kansainvälisillä hyvinvointialan markkinoilla. Asiakkaamme kehittävät, myyvät ja markkinoivat mitä erilaisempia hyvinvointiin liittyviä tuotteita tai palveluita: lääkkeitä ja lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä ja elintarvikkeita, kosmetiikkaa ja liikuntavälineitä, eläinten hoitotuotteita, kliinisiä tutkimuslaboratoriopalveluita, hyvinvointisovelluksia sekä kaikkea siltä ja väliltä, yläpuolelta ja alapuolelta. 

Link between

Toimiessamme erilaisten hyvinvointialan yritysten kanssa olemme etuoikeutettuja seuraamaan aitiopaikalta kaikkein innovatiivisempien yritysten, organisaatioiden ja yksityishenkilöiden aivoriihissä ja tuotekehitysputkissa syntyviä hienoja oivalluksia hyvinvointimme eteen. Katsomme koko hyvinvointialaa sekä helikopteriperspektiivistä, mutta myös kädet savessa pakertaen. 

Haluamme ennen kaikkea käyttää osaamistamme luovasti asiakkaidemme hyödyksi. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme tuotteita, palveluita ja tuoteportfolioita, luomme laadunhallintajärjestelmiä ja suunnittelemme kansainvälistymistä ja avaamme kansainvälistä kauppaa. 

Hämmästymme, ilahdumme, tuskastumme, löydämme ratkaisuja ja opimme yhdessä asiakkaidemme kanssa, iloisella ja aktiivisella, mutta kuitenkin nöyrällä asenteella! 

Hyppää kanssamme helikopteriin tai kurkista ruohonjuureen!

Tässä blogissa haluamme ottaa sinut matkalle mukaan seuraamaan hyvinvointialan kehitystä, bisnestä ja innovaatioita eri näkökulmista. Tutustumme yrityksiin ja yrittäjiin, uusiin tuotteisiin tai trendeihin ja katsomme myös hyvinkin yksityiskohtaisia vaatimuksia, joiden noudattaminen on alalla menestymisen kannalta välttämätöntä. Välillä maalailemme taivaanrantaa ja toisen kerran nillitämme vaatimustenmukaisuudesta. Tätä meidän Kasveelaisten arki on parhaimmillaan!

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kommentteja, haastaakin saa! Jos onnistumme haastamaan omaa tai sinun ajatteluasi, olemme onnistuneita tehtävässämme :).  

Tervetuloa blogiin!

Iloisin terveisin,

Hanna
Yrittäjä ja laatutaiteilija

 

 

Arkisto

Tagit
Jaa