Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä .

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome tai Firefox Mozilla Firefox

KUTSU: Kuopio Health -infopäivä 29.10.

Hyvä Kuopio Health -verkoston jäsen! 

Savilahden yhteyteen sijoittuvaa Terveysalan avointa innovaatioekosysteemiä (Kuopio Health) on valmisteltu Savilahden innovaatioalusta -hankkeessa avaintoimijoiden (mm. yritykset, UEF, Savonia, PSSHP, Kuopion kaupunki) kesken. Valmistelun keskeisenä tavoitteena on ollut löytää malli, jolla toiminnasta saataisiin alueelle pysyvä rakenne, jonka mahdollistavat ensisijaisesti ekosyteemissä olevat toimijat. 

Valmistelu on edennyt vauhdikkaasti ja hankkeen avaintoimijat ovat sitoutuneet perustamaan Kuopio Health -osuuskunnan, joka toimii jatkossa operaattorina ja vastaa toiminnan järjestelmällisestä kehittämisestä. Operaattorin ensijaisena tarkoituksena on edistää alueen terveysalan innovaatiokulttuuria sekä tuottaa siihen liittyviä palveluita jäsenistölleen. Näitä palveluita ovat esim. erilaiset neuvonta-, konsultointi- ja juridiset palvelut, infrastruktuurin yhteiskäytön edistäminen, viennin edistäminen, yleinen ja ammatillinen koulutus, osaavan työvoiman saatavuuden edistäminen, alueen osaamisen ja innovaatioiden aktiivinen viestintä ja markkinointi sekä alueellisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteistyöverkostojen luominen ja koordinointi.

Toiminnan rahoitus on tarkoitus kerätä julkisilta ja yksityisiltä toimijoilta ja useat organisaatiot ovat jo osoittaneet halukkuutensa olla verkostossa mukana ja sitä mahdollistamassa. 

Ohessa on kutsu Kuopio Health -infopäivään, jossa käydään hankkeen valmistelun ajankohtaiset kuulumiset läpi. Infopäivä pidetään maanantaina 29.10.2018 yliopiston tiloissa Tietoknia -rakennuksessa klo 8.15 alkaen. Kutsua saa jakaa mahdollisimman laajalle. 

Ilmottauduthan tilaisuuteen 23.10. mennessä osoitteessa: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/20881/lomake.html. Ilmoittautumislinkki löytyy myös ohjelmasta.

Tule siis kuulemaan valmistelun tämän hetkinen tilanne ja keskustelemaan sekä vaihtamaan ajatuksia siitä, millaiseksi toimintaa tulisi edelleen kehittää! Kuulemme päivän aikana puheenvuoroja muista kaupungeista, yrityskokemuksia sekä osuustoiminnan asiantuntijan alustuksen aiheeseen.  

Tervetuloa! 

Lisätietoja antavat: 

Elias Haapakorva, toimitusjohtaja
Kasve Oy
elias.haapakorva@kasve.fi

Jukka Jurvelin, dekaani
Itä-Suomen yliopisto
jukka.jurvelin@uef.fi