Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä .

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome tai Firefox Mozilla Firefox

Quality Manager Ville Helenius esittäytyy

Olen Heleniuksen Ville ja aloitin Kasvella 8.10.2018 Quality Managerina. Aikaisempaa työhistoriaa minulta löytyy vajaat 15 vuotta Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin ja myöhemmin Istekki Oy:n palveluksesta. Näinä vuosina tutuksi tuli koko sairaalamaailmaan liittyvän teknologian kirjo sekä hyvin monipuoliset työtehtävät aina tuote- ja palvelurakenteen kehittämisestä laatutyöhön ja tietämyksenhallinnasta muutosjohtamiseen.

Olen utelias luonne ja pyrin oppimaan jokaisena päivänä jotain uutta. Joskus voin olla hieman suorapuheinen mutta kestän myös suoran palautteen muilta ja arvostan rehellisyyttä kaikissa tilanteissa.

Pyrin aina erottelemaan olennaisen epäolennaisesta ja olen sen verran yksinkertainen kaveri että, kunhan saan päässäni jauhettua jonkun asian itselleni ymmärrettävään muotoon, se on niin yksinkertaisessa muodossa, että myös muut sen ymmärtävät. Tästä syystä ohjeiden laatiminen ja kouluttaminen ovat vahvuusalueitani, joita toivon pääseväni hyödyntämään myös Kasvella.

Vaikka viime vuodet ovat kuluneet enimmäkseen terveyden ja hyvinvoinnin teknologian parissa, minulla on myös vankka ICT-tausta. Olen ollut mukana useissa tietojärjestelmien määrittely- ja käyttöönottoprojekteissa minkä lisäksi minulla on runsaasti kokemusta laatujärjestelmän mallintamisesta toiminnanohjausjärjestelmään.

Hyvin suunniteltu, yrityksen tarpeisiin räätälöity ja fiksuilla työvälineillä toteutettu laatujärjestelmä on paljon muutakin kuin vain markkinoillepääsyn edellytys tai sertifikaatti seinällä. Se on merkittävä kilpailuetu sekä yrityksen kasvun ja kehittymisen mahdollistaja. Olen iloinen että pääsen rakentamaan näitä laatujärjestelmiä osana Kasven mahtavaa porukkaa.

Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 050-470 8115 ja sähköpostia voi laittaa tulemaan osoitteeseen ville.helenius@kasve.fi